AVES Polski Producent wędlin i garmażu

Pieczenie

Oferta

Pieczenie

Pieczenie do restauracji od firmy Aves do doskonały wybór dla każdego restauratora ze względu na wysoką jakość oferowanego przez nas mięsa, jego obróbkę zapewniającą soczysty, pyszny smak oraz estetyczny wygląd wyrobów. Oferta pieczeni drobiowych Aves obejmuje produkty ze szlachetnego drobiu, znajdują się w niej m.in.: Pieczeń a’la Kaczka czy Pieczeń a’la Gołąbek. Parzone, starannie opiekane mięso z dodatkiem aromatycznych przypraw, czyli nasza pieczeń drobiowa jest doskonałą bazą tradycyjnych dań obiadowych i wybornie smakuje z ziemniakami i surówką, polana sosem. Tradycyjne drobiowe pieczenie do restauracji mogą być również wykorzystane do serwowania wybornych świeżych kanapek przez piekarnie czy sklepy oferujące tego typu produkty.

Oferta pieczeni drobiowych to pieczenie do restauracji, takie jak pieczeń z kurczaka ze starannie dobranymi i wyselekcjowanymi dodatkami. Pieczeń a’la Gołąbek Aves to klasyka w nowoczesnej wersji: kompozycja mięsa z uda kurczaka z doskonale skomponowanymi dodatkami, takimi jak: delikatnie blanszowana kapusta, świeża marchew i azjatyckie grzyby mun. Pieczeń a’la Kaczka to pieczeń drobiowa ze szlachetnym nadzieniem z kaczki i wyśmienitą kompozycją aromatycznych przypraw.
Pieczenie do restauracji i punktów gastronomicznych to tylko fragment szerokiej oferty wyrobów garmażeryjnych polskiej marki Aves. Oprócz pieczeni drobiowych mamy Państwu do zaoferowania również gotowe produkty głęboko mrożone, wędliny, pasztety, rolady, a także produkty halal.

czytaj więcej…

Oferta

Sprawdź co jeszcze u nas znajdziesz

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą