Wędliny
Wędliny
Oferujemy Państwu wędliny drobiowe dla gastronomii. Szeroka oferta wędlin wytwarzanych w naszej rodzinnej firmie obejmuje wędliny drobiowe o tradycyjnym charakterze, takie jak: filet maślany, filet z kotła, kurczak faszerowany, kurczak po staropolsku, polędwica drobiowa czy rolada z kurczaka.
Nasze wędliny drobiowe dla gastronomii są znakomitą bazą do przygotowania sytych i smacznych posiłków dla klientów restauracji, barów, sklepów z pieczywem i kanapkami, food trucków, firm cateringowych i stołówek np. w ośrodkach wypoczynkowych. Wędliny drobiowe do restauracji Aves to nie tylko tradycyjne produkty drobiowe, ale również inne wysublimowane przysmaki na bazie mięsa drobiowego, które produkujemy dzięki innowacyjnej linii technologicznej, takie jak: kurczak z serem pleśniowym i brokułem, paprykarz drobiowy, pasztetowa, baton szynkowy, kebab z fileta.
Nasze wędliny drobiowe przygotowywane są na bazie najlepszych surowców, przyprawione aromatycznymi ziołami, o estetycznym kształcie, faszerowane i ręcznie zawijane. Estetyka opakowań Aves sprawia, że nasze produkty to nie tylko chętnie wybierane wędliny drobiowe do restauracji, gdzie atrakcyjnie prezentują się za szybą szklanej lady lub lodówki i kuszą klientów, skłaniając ich do zakupu. Produkty HoReCa to dobry wybór również ze względu na ćwierćwieczną tradycję naszej firmy, posiadane certyfikaty i dyplomy. Zarówno sama jakość jak i smak produktów Aves, a także partnerskie podejście do współpracy z naszej strony, zapewniają sprawne funkcjonowanie Państwa gastronomicznego biznesu.